Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako mnoho dalších i Dana Morávková (52) využila březnovou karanténu k úklidu a protřídění věcí. A našla opravdovou perličku. S fanoušky se podělila o dopis, který dostala v době, kdy moderovala již zaniklý pořad Prima jízda. Divačka ji v něm plísní za příliš odvážné výstřihy.

Dopis paní Božena začala pochvalou za pohádky, v nichž Morávková účinkovala, poté ale přišla přísná výtka kvůli halenkám s výstřihy, které nosila při moderování s kolegou Zdeňkem Mahdalem.

„Že vám není hanba, hanbářko! Jste vdaná žena a pan Mahdal ženatý muž. Chudák jeho paní, styďte se!!!!!“ plísní žena Morávkovou. Dopis, který dle svých slov psala za „všechny ženy z Brna“ pak zakončila žádostí o odpověď a „uvedení do pořádku“.

Ještě víc než dopis samotný pak pobavila odpověď Danina manžela Petra Maláska, který svou reakci připsal za strojopis.

„Máte naprostou pravdu, ve všem s vámi souhlasím! Problém je, že moje žena Dana Morávková má od přírody nadělena tak velká prsa, že má velký výstřih, i když si vezme rolák. S přátelským pozdravem a televizi zdar,“ napsal.

Nelze než souhlasit s komentářem jedné z hereččiných fanynek, že Danin muž je nejen skvělý hudebník, ale také humorista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám