Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěž MasterChef jde pomalu do finále, o titul bojuje poslední šestice soutěžících. V posledním díle je čekala doslova zkouška ohněm, praxe v ostrém provozu. Porotce Jan Punčochář je pozval do kuchyně své pražské restaurace U Matěje, a to přímo do polední špičky.

Finalisté měli za úkol jídla naservírovat na talíř, pokrmy byly uvařené a připravené od profesionálních kuchařů, čekaly je tak jen dodělávky. Každý tým, červený a modrý, servíroval jiná jídla. Ani tak to nebyla procházka růžovou zahradou.

Soutěžící MasterChefa si v restauraci Jana Punčocháře vyzkoušeli ostrý provoz. Mají co zlepšovat.

Nervy na pochodu měli nejen soutěžící, ale i Punčochář, který se obával o spokojenost hostů. „Lidi začínají být nespokojení, protože dlouho čekají,“ apeloval na soutěžící, kteří měli po 40 minutách vydaných pouze dvanáct jídel.

Limit obsloužit za hodinu čtyřicet hostů nesplnil ani jeden tým. Lépe z prvního úkolu nakonec vyšli červení vedení Romanem. „Než jsme přestali být zmatení, tak to chvíli trvalo,“ přiznal kapitán modrých Pepa.

S druhým úkolem, přípravou tříchodového menu pro šest VIP hostů, a to Bereniku Kohoutovou, Lenu Brauner, Michaelu Tomešovou, TMBK neboli Tomáše Břínka, Dominika Landsmana a Kapitána Dema, si naopak lépe poradili modří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám