Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) si zajela se snoubencem Alexem Rodriguezem za sluncem. Ne že by ho v Miami, kde žijí, měli málo, ale dovolená na ostrovech Turks a Caicos nezní vůbec špatně. Zpěvačku vyfotili na pláži v růžových bikinách a jako vždy to byla přímo pastva pro oči.

Hvězdný pár tentokrát vyrazil bez dětí a vypadali, že si odpočinek užívají plnými doušky. Alex a Jennifer se letos měli brát. Baseballová legenda poklekla před zpěvačkou loni v březnu. Plány na svatbu, zpěvaččinu už čtvrtou, jim ale překazila pandemie koronaviru. V pohádkové destinaci tak mohou alespoň předstírat, že jsou na líbánkách.

„Nevíme vůbec, co se bude dít, pokud jde o datum a tak,“ svěřila se Lopez v dubnu moderátorce Ellen DeGeneres. „Prostě čekáme, asi jako zbytek světa. Počkáme a uvidíme, co se bude dít za několik měsíců,“ uvedla tehdy trochu zklamaně.

„Musíme se přizpůsobit a být trpěliví. V této době se nedá nic předvídat. Musíme hlavně brát ohled na zdraví všech a ujistit se, že jsou naše děti v bezpečí,“ doplnil Rodriguez v pořadu Jimmyho Fallona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám