Hlavní obsah
Článek

Manželka Muže roku Jakuba Krause (34) a bývalá reprezentantka v bikini fitness Eva Krausová se tři měsíce po porodu ukázala ve spodním prádle. A vypadá skvěle! Je skoro na své váze, nahoře má už jen dvě kila. Sama ale říká, že postava nyní vypadá jinak.

"V těhotenství jsem přibrala 20 kg, aktuálně mám 66 kg, tedy o cca 2 kg více než před otěhotněním," prozradila Eva Krausová.

"I na mém případě se ale ukazuje, že dívat se pouze na váhu je dost scestné, během doby, kdy jsem nesportovala, jsem přišla o svalovou hmotu, a tak se tedy logicky toho tuku na mém těle drží určitě víc než plus 2 kg," vysvětluje.

"Hodně z něho je na břiše, celkově mám tělo oproti minulosti hodně povolené, ze zadku je naopak docela placka... Co vám budu povídat, občas je mi trochu smutno a svým způsobem se i stydím sem takovou fotku dát. Pak si ale uvědomím, že moje tělo bylo prvním domovem pro ten náš malý zázrak a to je prostě nejvíc," usmívá se.

Nyní na sobě začíná tvrdě makat. "Už přichází čas na pravidelné cvičení, do týdne by mi měl přijít domů i běžecký pás, základ jídelníčku budu tvořit z krabiček," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám