Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo by věřil, že Yvona Maléřová (54) je o šest let starší než její slavnější sestra Simona Krainová (51). Vypadá totiž výborně. Před dovršením padesátky začala rodačka z Havířova na svém zevnějšku tvrdě pracovat a podařilo se jí vyhrát několik bitev s časem. Kombinace pravidelného cvičení, běhání a pomoci estetické chirurgie nese své ovoce.

Yvonin životní styl lidi zajímá a ona je proto stále populárnější na sociálních sítích. „Když jsem se sebou začala něco dělat, tak se mi začali ozývat lidé a ptali se na radu. Můj švagr (Karel Vágner ml. - pozn. red.) se rozhodl to podpořit. Napadlo nás založit Instagram a je to docela úspěšné,“ říká Yvona, pro kterou funguje její profil na Instagramu také jako forma motivace. „Motivujeme se tam navzájem se svými fanoušky.“

Maléřovou sociální sítě zatím primárně neživí a ani se k tomu neschyluje. „Nevydělávám si tam, je to můj koníček. Pracuji úplně někde jinde. Navíc tam neberu příliš mnoho kšeftů. Zveřejňuji tam jen věci, které mě osloví. Rozhodně na tom nevydělávám,“ vysvětluje.

Na oslavě desátých narozenin kliniky estetické chirurgie, které propůjčila Krainová svou tvář i tělo, si Yvonu se sestrou spletl partner Lucie Bílé Radek Filipi. Ptali jsme se jí, jestli se jí tyto situace stávají často. „Na fotkách možná. Jinak my jsme každá úplně jiná, a to i povahově. Já jsem po mamince a Simča po tátovi a babičce. Lidé si nás tedy nepletou,“ říká Yvona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám