Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) kvůli covidu od jara zrušila už přes 40 vystoupení a přišla o milióny korun. A vypadá to, že bez práce bude dál. Sama říká, že díky našetřeným penězům hlady netrpí, ale trápí ji, že živí tým lidí, navíc jí chybí kontakt s lidmi.

"Navíc je zvláštní chtít po lidech, aby se bavili a tančili na plesech či v klubu v roušce. Je to náročné období. K dnešnímu dni jsem zrušila přes 40 vystoupení. Tak jsme se radovali, že se blýská na lepší časy... Bohužel jsme se definitivně rozhodli, že zrušíme i vánoční koncert. Nemám z toho radost. Šoubyznys dostává strašně na frak. Uvidíme, co nás čeká a nemine," řekla Super.cz Dara.

"Živím tým lidí, mám zodpovědnost i vůči nim. A chybí mi i pocit štěstí, prožitku. Je super, že mě hudba uživí, ale primárně mě dělá šťastnou," vysvětluje.

Jediné, co ji těší, je více času, který může trávit s dcerou Laurou. "Tyhle věci mají další rozměr, jsem za mnohé i ráda. Doba, i když je složitá, mi poskytla možnost trávit víc času se svojí dcerou. To je moc fajn," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám