Hlavní obsah
Článek

Velkou část letních prázdnin strávila Tereza Maxová (52) v Turecku, kde s manželem vlastní a provozují pětihvězdičkový hotel v oblasti Kaplankaya.

V nádherném prostředí měla topmodelka možnost relaxovat, ale i aktivně odpočívat. Jednak pracovala na své biofarmě, také zařizovala interiéry nových prostor hotelu. Tereza sice neabsolvovala kurz bytového designu, ale spoléhá se na svůj vytříbený vkus, který vybrousila v době působení ve vrcholovém modelingu.

„Kurz nemám, ale mám životní zkušenost ze světa módy a cestování. Za svůj život jsem navštívila mnoho hotelů a autentických míst, kde jsem se inspirovala. Spolupracovala jsem s Normanem Fosterem nebo Carlosem Ferraterem na zařízení našeho domu, takže jsem se inspirovala i u jiných,“ říká Tereza.

Přátelé a známí Terezu k zařizování interiérů zatím kupodivu neoslovují, ale během zahájení šestého ročníku události Hýbejte se s Teribearem nám prozradila, že obdržela komerční poptávky.

„Od přátel ne, ale dostala a jsem nabídku dělat dva hotely s restauracemi, ale tak velké ambice nemám. Realizovala jsem se na Kaplankaye a v restauraci Anhinga, vše se týkalo interiérů,“ usmívá se Tereza.

Maxová aktuálně žije s rodinou ve svém skvostném domě na pražské Ladronce, který ji, jak již zmínila, pomáhali budovat renomovaní architekti. Světoběžnice si uvědomuje, že bude mnohem komplikovanější cestovat. „Teď už to s cestováním bude složitější, budeme cestovat mezi Tureckem a Čechy, vracíme se zpátky ke kořenům. Jako rodina jsme plánovali vždy hodně dopředu a v současné době je to s plánováním složitější,“ říká Tereza Maxová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám