Hlavní obsah
Článek

Minulý týden se Hilaria Baldwin (40) stala popáté maminkou. Pokus o rozšíření už tak početné rodinky po dvou potratech konečně vyšel a všichni jsou spokojení. Manželka herce Aleca Baldwina (65) od té doby hojně sdílí fotky se synem, kterému vybrali jméno Eduardo.

Když se chlapec narodil, Hilaria se podělila o jeho podobu, sledujícím na Instagramu ale oznámila, že si na jméno budou muset chvíli počkat. Moc dlouho to ale nevydržela. Jen o pár dní později představila světu Eduarda Paua Lucase Baldwina.

Hilaria patří k propagátorkám kojení, a tak se i tentokrát pochlubila snímkem, jak syna kojí, zatímco si čistí zuby. Z miminka je pochopitelně nadšená, ale početná rodinka ji nejspíš dost zmáhá. Po návratu z porodnice zase postovala fotku, na které s manželem padají únavou, zatímco s ratolestmi sledují televizi.

Baldwinovi jsou svoji od roku 2012, kromě nového přírůstku spolu mají Carmen (7), Rafaela (5) Leonarda (3) a Romea (2). Alec má s exmanželkou Kim Basinger ještě dospělou dceru Ireland (24).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám