Hlavní obsah
Článek

V létě slavil šedesátiny a měl v plánu pořádný hudební narozeninový mejdan. Z mega koncertů ale kvůli koronavirové pandemii sešlo a hitmaker Michal David (63) už musel vzít zavděk třetím termínem. "Teď je to 18. a 19. června 2021. Místo se nemění," řekl Super.cz.

Polemizovali jsme s ním o tom, že měl možná raději než O2 arenu zvolit open air formu, která by byla jistější vzhledem k opatřením a také strachu lidí shromažďovat se velkém ve vnitřních prostorách. "Je fakt, že jsem dostal strašně moc vzkazů od fanoušků, ať to nedělám v září, na kdy byl původní termín poprvé přeložený, protože se bojí," připustil.

"I ta možnost, že kdyby to příští rok ve velkém uvnitř nešlo, museli bychom to přesunout ven. V tom případě bych ho udělal v Edenu, jelikož jsem slávista. Je ale brzy to předjímat," míní Michal, který místo monstr koncertů odjel aspoň menší open air narozeninové turné. "Byli jsme rádi, že si můžeme zahrát a zazpívat," svěřil.

Také on pochopitelně vzhledem k opatřením o hodně přišel. "Ale já si myslím, že všichni vědí, že na tom nejsem až tak špatně. Jiní přišli o daleko víc a myslím, že se z toho všichni nějak vyhrabeme. Důležité je, aby to nepokračovalo dlouho dál a mohli jsme bavit lidi. Sice tady stoupá počet nakažených, ale ty průběhy jsou mírnější. Byl bych rád, kdybychom to všichni pokořili do konce roku a pak se všechno vrátilo do normálu. Spousta lidí ani neví, jestli už to měli, kdo ví, jestli jsem tím neprošel i já," krčil rameny Michal David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám