Hlavní obsah
Článek

Také zpěvák Bohuš Matuš (50) byl hostem narozeninové oslavy producenta Františka Janečka (79). Nikdy mu nezapomene, že pomohl vzkřísit jeho kariéru a angažoval ho do svých muzikálů. I když nehraje například v Čarodějce, která se 19. září vrací na jeviště GoJa Music Hall, těší se na obnovení Plesu upírů v příštím roce.

S Bohušem jsme jako vždy probírali i přípravy na jeho otcovství a vrátili jsme se i ke stěhování do většího bytu, které má nedávno za sebou. Zpěvák si sice nestěžuje na nedostatek vystoupení, ale připustil, že většinu věcí do bytu zaplatili rodiče Lucie.

"Jen zařízení dětského pokoje vyjde na 50 tisíc, čekáme ještě na gauč a další věci do obýváku. Chtěl bych jim moc poděkovat. Já mám sice pocit, že skoro nic nevydělám, ale platil jsem 200 tisíc na daních," svěřil Super.cz.

Bohuš se nám zdál o trochu větší, než jsme ho vídali, proto jsme trochu zažertovali, zda nepřibírá společně s partnerkou. "Lucinka přibrala jen 5 kilo, a to má v prosinci rodit. Naopak by měla přibrat víc, tak se ji snažím vykrmovat. Já při stěhování tři kila shodil, ale mám stejně skoro metrák, takže u mě by to mělo být naopak," připustil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám