Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Vidím velký dobrý,“ píše Eva Decastelo (45) pod svou novou fotkou, na které v sexy síťovaném prádle vystavuje své skvostné pozadí a vyhlíží v dálce lepší zítřky.

Podobně krásný výhled mají i fanoušci, a především jejich mužská část, která se nemůže vynadívat na hereččin vyšpulený zadeček v průsvitném body. „Taky vidím velký dobrý,“ reaguje pobaveně jeden z obdivovatelů. „Tohle mi nemůžete dělat po ránu, já se pak zbytek dne nebudu moct soustředit na nic jinýho, a tenhle výhled budu mít pořád před očima,“ přidává se další.

Oblíbená herečka, moderátorka a hvězda seriálu Slunečná nedávno oslavila 42. narozeniny, ale přibývající věk jí na sex appealu neubírá, spíš naopak. Nedávno se objevila na společenské akci v sexy dlouhém ohonu a černém minimalistickém outfitu a bylo na první pohled patrné, že je ve skvělé formě. Netají se ovšem tím, že jí ručička na váze v průběhu roku létá sem a tam, a do kondice se zásadně dostává až na konci léta, kdy bikiny vyměňuje za svetry. „Jsem na tom fantasticky. Končí plaková sezóna, já jsem opět zhubla,“ směje se Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám