Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka slovenské televizní stanice JOJ Aneta Parišková má po měsících léčby rakoviny pro fanoušky velmi dobrou zprávu. Za sebou má intenzivní chemoterapii, jejíž vedlejší účinky se podařilo zvládnout. „Co bude dál, uvidíme... Zatím se budu snažit jen NORMÁLNĚ ŽÍT,“ napsala před pár dny na sociální síti.

Pro Pariškovou to mimo jiné znamenalo opětovný návrat do moderátorského křesla zpravodajských relací své domovské televize, kam se velmi těšila. Jak totiž svěřila, při práci na nemoc zapomíná.

Fanoušci, kteří Anetě po celou dobu projevovali a stále projevují obrovskou podporu, neskrývají radost a všichni jí svorně přejí hlavně zdraví.

S diagnózou se Parišková svěřila v květnu. „Když jsem si volala záchranku, nevěděla jsem, že je to rakovina, myslela jsem si, že je to sraženina, bála jsem se i trombózy, ale s rakovinou jsem nepočítala. Mám nehodgkinské lymfomy u srdce a plicích,“ napsala na Instagramu.

Reklama

Další články

Načítám