Hlavní obsah
Článek

Kolem letošních finalistů Muže roku je pořádně rušno. Nedávno zrušila muzikálová zpěvačka Nikola Ďuricová svatbu s číslem 7, hercem Lukášem Kofroněm. Štěstí u jiné muzikálové krásky naopak našlo číslo 4, pětadvacetiletý fitness trenér Kryštof Novák.

Felicita Prokešová, která exceluje mj. v postavách Rady a Julišky v nově uvedeném muzikálu Cikáni jdou do nebe, se s Kryštofem poznala na soustředění v Chateau Šanov v červenci, kde vystupovala v rámci Czech Cabaret Show, v níž účinkuje a bude i součástí říjnového finále mužské soutěže krásy.

"Ale láska se zrodila až po soustředění. Tam to bylo čistě pracovní, ale vyměnili jsme si kontakty, psali si, setkali se a zamilovali," popsala nám Felicita. A čím uhrančivou krásku, která byla rok a půl single, potetovaný svalnatý fešák zaujal? "Napoprvé mě nezaujal vizuálně, tedy ne, že by se mi nelíbil, ale když jsme si poprvé povídali. Dost jsme si rozuměli a tam u mě přeskočila ta jiskra," svěřila Super.cz Felicita.

Ta už Kryštofa seznámila i s rodinou, na premiéru muzikálu přišel spolu s její sestrou Nikol. "Poznali se vlastně už na soustředění, kde sestra byla, a pak jsem ho s ní seznámila už oficiálně jako partnera. A rozumí si, myslím, že je všechno na dobré cestě," míní zpěvačka.

Pokud jde o společné bydlení, s tím by ale ještě počkala. "Po posledním vztahu jsem říkala, že určitě nechci hned s dalším partnerem bydlet. Ale znáte to, když je člověk zamilovaný," smála se.

Reklama

Další články

Načítám