Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po moderátorce Martině Gavriely (45), muzikálové zpěvačce Pavlíně Ďuriačové nebo modelce Veronice Kašákové (34) se pochlubila krásnou novinkou i Katka Říhová. Televizní a rozhlasová moderátorka je těhotná. Miminko půvabná blondýnka čeká se svým exmanželem Michalem Říhou, po jehož boku se poslední rok začala opět objevovat.

„Budeme rodiče, jsme z toho ještě trochu vykulený, ale moc se těšíme,“ svěřila se moderátorka a pochlubila se společnou fotkou se svým partnerem, kde v ruce drží snímek z ultrazvuku. Maminkou se rosnička z Novy a moderátorka Evropy 2 stane v březnu příštího roku.

Před pár lety Katce vztah s tehdejším manželem Michalem Říhou nevyšel. Dvojice k sobě ale po rozvodu našla opět cestu a letos začátkem roku už se moderátorka opět chlubila společnými fotkami. Exmanželé nyní posunuli svůj znovuobnovený vztah dál a za pár měsíců se stanou rodiči.

Moderátorce k radostné zprávě začali blahopřát i kolegové. „Moc gratuluji,“ napsala čerstvá dvojnásobná maminka Sandra Parmová. „Kačkoooooooo, to je krásná zpráva, ať jste zdraví, snaž se hodně odpočívat, moc se opatrujte,“ dodala kolegyně Iveta Kořínková. „Klokan přiletí v březnu,“ dodala kamarádka Zorka Hejdová a s gratulací přispěchala i Veronika Kašáková nebo Veronika Arichteva.

Reklama

Další články

Načítám