Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Michaela Tomešová (32) měla jen dva dlouhodobé vztahy. Jako mladá dívka chodila několik let s kolegou Milanem Peroutkou (34), pak místo v jejím srdci zaujal Roman Tomeš (36), za něhož se vdala a má s ním dva syny. Nicméně málokdo ví, že někde v mezidobí prožila ještě románek s Davidem Gránským (32), s nímž se nyní potkává v seriálu Sestřičky.

"To už snad ani není pravda. Je to strašně dávno, takže když jsem nastoupila do Sestřiček, je to, jako bychom točili s kámošem. Je to super. Sdílíme společný humor, popichujeme se a na place je to s ním fajn. Jsem ráda, že spolu točíme, protože doposud jsme spolu třeba jen zpívali na nějakých akcích," řekla nám Míša.

A jak to bere její manžel Roman Tomeš, hvězda Slunečné? "Nežárlí. To by se užárlil, protože naše povolání skýtá to, že se pořád s někým objímáme a pusinkujeme. Pak přijdeme domů a jsme to prostě jenom my dva," vysvětlovala Míša, s níž jsme si v našem videu popovídali i o její roli v Sestřičkách, o focení, které absolvovala na soustředění soutěže Anděl mezi zdravotníky a jejím vztahu ke zdravotníkům obecně.

Reklama

Další články

Načítám