Hlavní obsah
Článek

Je známá nejen jako moderátorka, ale i herečka. vedle toho si Anife Vyskočilová (50) už může připsat další profesi. Už pár let se věnuje také malování, dosud visely ale její obrazy především u ní doma. Teď už tomu tak nebude.

Anife Vyskočilová se stala jedním z umělců, kteří darovali své dílo do charitativní aukce. „Maluji odmalička a malovala jsem, i když jsem se přistěhovala do Čech. Používám kombinovanou techniku tuše, tužky a plátů 24k zlata,“ svěřila se Anife na Žofíně, kde aukce, kterou pořádal spolek Klub přátel dětí DD probíhala, a prozradila, proč o jejích malířských sklonech příliš lidí neví.

„Můj bývalý manžel Ivan Vyskočil mi vždy říkal, že bych své obrazy měla někde vystavovat. To ale není můj styl, kvůli tomu nemaluji, své umění nepotřebuji nikomu vnucovat. Na tuhle charitativní akci jsem ale obraz věnovala s radostí," svěřila se Anife, jejíž dílo se také vydražilo.

„Je pro mě důležité, že skrze své umění můžu dělat něco pro dobrou věc a zároveň jsem si na téhle aukci jistá, že obraz si koupí někdo, kdo umění skutečně rozumí,“ prozradila o svém tajném hobby Anife Vyskočilová. Obrazem vydraženým za 13.000,-Kč tak přispěla do celkově vybrané částky 882.000,-Kč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám