Hlavní obsah
Článek

Navzdory tomu, že Megan Fox (37) září štěstím vedle nového partnera a mluví o něm jako o své spřízněné duší, zdá se, že její odloučený manžel Brian Austin Green (50) ještě naději úplně neztratil.

V živém vysílání na Instagramu herec odpovídal na otázky sledujících a samozřejmě se nevyhnul dotazu na vztah s Megan. Vzhledem k tomu, že se rozešli v minulosti již několikrát, chtěli fanoušci vědět, jestli si Green myslí, že se ještě dají dohromady. „Nikdy neříkej nikdy,“ zněla jeho odpověď.

„Každý člověk má svou vlastní životní cestu a někdy se naše cesty spojí, jindy rozdělí. Pojí nás hodně věcí a zažili jsme toho spolu hodně. Trochu doufám, že půjdeme každý svou cestou, ale vedle sebe. Já si jdu tou svou a dělám, co cítím, že je pro mě nejlepší, abych byl šťastný. Je opravdu důležité pečovat sám o sebe,“ sdělil herec upřímně.

„Jako rodiče o sebe musíme pečovat. Přeji jí jen to nejlepší a přeji i sobě jen to nejlepší,“ doplnil, než se vyjádřil k novému partnerovi své ženy.

„Slyšel jsem o něm ošklivé historky, ale slyšel jsem ošklivé historky i o sobě, a většina z nich není pravdivá. V tuto chvíli s ním nemám problém. Opravdu doufám, že jsou s Megan šťastní, protože je důležité, aby byla šťastná. A aby všichni byli šťastní,“ odpověděl na dotaz, co si o rapperovi myslí.

Green a Fox ohlásili rozchod v květnu. Krátce na to se herečka začala objevovat s rapperem Machinem Gun Kellym. Po jeho boku začala být také trochu sdílnější, v minulosti si soukromí bedlivě střežila. Po kritice ale od zamilovaných selfie raději upustila. S Greenem má herečka tři syny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám