Hlavní obsah
Článek

Bella Thorne (26) se omluvila uživatelům sítě OnlyFans. Herečka si na populární síti se žhavým obsahem založila účet teprve nedávno a během prvních 24 hodin trhla rekord s výdělkem. Za den si přišla na neuvěřitelných 22 miliónů korun. Ale právě to se uživatelům sítě nelíbí.

Rozhořčili se, že jim Bella díky tomu, že je celebrita, krade sledující a tím i výdělky. „Ohrozila živobytí stovek tisíc tvůrců,“ rozčílil se jeden z nich na Twitteru. Po ostré kritice se tak hvězda veřejně omluvila.

V omluvě, kterou sdílela na Twitteru, se Bella dušuje, že chtěla pouze přispět svou troškou do mlýna k odbourání stigmatu o sexu jako takovém, a zároveň sociální síť trochu proslavit.

„Chtěla jsem na síť upozornit, čím víc lidí na ní bude, tím vyšší šance, že odbouráme předsudky. Tím jsem vám ublížila. Abych odbourala stigma kolem sexu a porna, riskovala jsem kariéru a lidé mě hatovali. Napsala jsem a zrežírovala vlastní film pro dospělé, i když mi to rozmlouvali, abych odbourala domněnky o tomto tématu,“ upozornila.

„Jsem slavná osobnost a mám hlas a platformu, které se snažím využít k pomoci druhým. Tím jsem vám ublížila a hluboce se omlouvám,“ doplnila.

Herečka v rozhovoru pro Los Angeles Times přiznala, že se k síti s placeným obsahem připojila v rámci průzkumu pro nový projekt. Plánuje natočit film právě o životě uživatelů OnlyFans. Také se nechala slyšet, že výdělky z této sítě věnuje na charitativní účely nebo investuje do vlastní produkční společnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám