Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka známá z dívčí kapely Atomic Kitten Kerry Katona se zasnoubila. O ruku ji partner Ryan Mahoney požádal během rodinné dovolené ve Španělsku, kam odjeli s předstihem oslavit její 40. narozeniny. Pro Kerry půjde o čtvrtou svatbu.

S o 9 let mladším fitness trenérem se zpěvačka a dnes už také instagramerka seznámila v červnu 2018 přes randící aplikaci. Po čtyřech měsících randění se rozešli, v létě 2019 ale vztah obnovili.

Ještě předtím, než poklekl, se prý Ryan zeptal zpěvaččiných dětí, zda mu dají její ruku. „S potomky Kerry si je velmi blízký, takže před samotnou žádostí jim svěřil, co má v plánu,“ cituje magazín People rodinného přítele.

Z předchozích vztahů má Katona pět potomků, dcery Molly (18), Lilly-Sue (17), Heidi (13) a syny Maxwella (12) a šestiletého Dylana-Jorgeho. V červnu Kerry uvedla, že s Ryanem chtějí dítě. To by jim měla odnosit náhradní matka, uvedla zpěvačka.

Kerry Katona prošla v posledních letech velkou proměnou. Výrazně zhubla, nechala si odsát tuk a odstranit povolenou kůži a ovoce nese i její pravidelné posilování. Po boku trenéra to jde jedna báseň.

Reklama

Další články

Načítám