Hlavní obsah
Článek

Mirka van Gils Slavíková končí jako porotkyně soutěže Peče celá země. Výtvory soutěžících hodnotila spolu s Josefem Maršálkem. O jejím nástupci či nástupkyni zatím není rozhodnuto.

Úspěšná česká cukrářka a držitelka francouzského titulu Professeur en Sucre d'Art s tvůrci pořadu nerozvazuje spolupráci úplně, nově se stane odbornou poradkyní, uvedla Česká televize bez bližšího upřesnění. „Je čas posunout se dál. Bylo mi ctí být u startu české verze show Peče celá země,“ řekla Mirka van Gils Slavíková.

Změna nejvíce zasáhne druhého z porotců Josefa Maršálka. „Děkuju za možnost být u toho, společně s Mirkou jsme nastavili laťku hodně vysoko. I díky ní bylo těch prvních deset epizod barevných a připravených ukázat, že pečení se není třeba bát. Věřím, že se nám opět podaří nachystat něco unikátního, co přinese nové výzvy a příležitosti. Nakonec to ale stejně bude o dvanácti finalistech a divácích, kteří se sladkého doufám ještě nepřejedli a budou s námi nadále péct,“ věří Maršálek.

Druhá řada show Peče celá země je nyní před finálním castingem, ze kterého vzejde 12 soutěžících. Ti se poté utkají o titul nejlepšího amatérského cukráře či cukrářky. Natáčet se začne příští rok.

Reklama

Další články

Načítám