Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když se v roce 2002 stala matkou syna, porodila si Elizabeth Hurley (58) svou kopii. Díky jemným rysům a také dlouhým hnědým vlasům je osmnáctiletý Damian herečce až neskutečně podobný. Posuďte sami.

Po hvězdě filmu Smlouva s ďáblem mladý model zdědil nejen podobu, ale nosí také její jméno. Damianův otec Steve Bing chlapce zprvu nechtěl uznat za vlastního. Až testy DNA jeho otcovství potvrdily.

Bing letos koncem června spáchal sebevraždu skokem z 27. patra losangeleské budovy, v níž bydlel. Údajně trpěl depresemi.

Po smrti expartnera Hurley na sociální síti napsala, že k sobě v posledních letech znovu našli cestu.

„Jsem velmi zarmoucená, že už tu můj ex Steve není. Je to hrozný konec. Prožili jsme spolu šťastné chvíle. (...) V posledních letech jsme si k sobě opět našli cestu. Naposledy jsme spolu mluvili v den 18. narozenin našeho syna. Je to zničující zpráva a všem vám děkuji za milé vzkazy,“ napsala fanouškům.

Damian následně poděkoval za podporu a laskavost, které se mu od fanoušků dostává. „Je to velmi podivná a matoucí doba a já jsem nesmírně vděčný, že jsem obklopený svou báječnou rodinou a přáteli,“ napsal mladík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám