Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Bella Hadid (27) se již léta potýká s lymskou boreliózou, kterou trpí také její matka Yolanda a mladší bratr Anwar. Fanouškům nyní popsala příznaky nemoci včetně těch, s nimiž sama bojuje na denní bázi.

Patří mezi ně nepravidelný srdeční rytmus, změny nálad, bolesti kloubů, pocení, nevolnost, dýchací potíže, nespavost, bolesti hlavy, malátnost a otupělost, úzkosti a zmatenost.

„Tyto příznaky pociťuji denně bez přestávky už od 14 let. Zhoršily se, když mi bylo 18,“ popsala modelka, kterou diagnostikovali v 16 letech.

Pro Evening Standard v roce 2015 svěřila, jak to vypadalo, když se u ní nemoc projevila. „Ovlivnilo to moji paměť, takže jsem si třeba nemohla vzpomenout, jak se dostanu do Santa Moniky z Malibu, kde jsem žila. Nemohla jsem řídit. Byla jsem moc nemocná. Musela jsem prodat i svého koně, protože jsem se o něj nedokázala starat,“ přiznala.

Bella a její rodina nejsou jediní slavní, kteří trpí touto nemocí. Dalšími hvězdami jsou například Justin Bieber, Alec Baldwin, Shania Twain, Kelly Osbourne nebo Ben Stiller.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám