Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je Ava Phillippe téměř identickou kopií své matky Reese Witherspoon (48), není novinkou. Čím je však nyní dvacetiletá dívka starší, tím je nejen krásnější, ale také víc podobná slavné herečce. Ta zvěčnila svou prvorozenou při společné snídani a fanoušci ji nepřestávají chválit.

„Vím, že je to moje dítě, ale jsem jí pěkně posedlá,“ napsala Reese k fotografii. Dvacetiletou Avu a syna Deacona (16) má Witherspoon s exmanželem Ryanem Phillippem. Se současným manželem Jimem Tothem má pak ještě syna Tennesseeho (7).

Ava studuje kalifornskou univerzitu, a když vylétala z matčina hnízda, nenesla to Reese dobře. „Je to těžké. Nikdy mě nenapadlo, jak se asi cítila moje matka, když jsem šla na vysokou. Šla jsem do Avina pokoje, lehla si na její postel a plakala,“ přiznala v pořadu Ellen DeGeneres.

Zatímco Ava se věnuje studiu, Deacon se snaží uspět s muzikou. Nedávno vydal svůj první singl s názvem Long Run a samozřejmě se dočkal podpory své slavné matky, která jeho píseň hrdě sdílela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám