Hlavní obsah
Článek

Před pár měsíci se podařilo Magdě Malé (56) neuvěřitelně zhubnout. Zpěvačka shodila 15 kilo a po letech se dostala na svou vysněnou váhu. Tu si nyní udržuje, a přestože v červenci oslavila 53. narozeniny, vypadá stále jako školačka.

Je tak až s podivem, že je drobná brunetka nezadaná. „Pevný vztah zatím nemám, ale nechci o tom moc mluvit. Když se někde takhle zmíním, tak mám spoustu nabídek na messengeru, oni to kluci berou trochu jako seznamku. Je to takové zatím otevřené. Jsem volná a uvidíme, co osud přinese,“ prozradila pro Super.cz s úsměvem zpěvačka, která se ve formě udržuje pravidelnou chůzí.

„Já jsem hodně chodila. Říkám, že kdo mě chce vidět, ať jde do Braníku k Vltavě, chodím tam jednou i dvakrát denně. Myslím, že člověk by měl málo jíst a u mě je to tím, že jsem vynechala teplá jídla,“ svěřila Magda před koncertem v pražské Stromovce, kde zpívala spolu se svým kolegou a kamarádem Bohušem Matušem.

„Musím říct, že jsem v srpnu neměla tolik vystoupení, ani když nebyla ta krize. Je to super. Ale i v době, kdy jsme nikam nemohli, jsem si kamarádkou vymyslela takovou krásnou akci, hru s kytarou pro lidi a natáčely jsme videa. Já se prostě nemůžu nudit,“ řekla Magda, která by ráda k moři, kvůli pracovním povinnostem se jí to ale letos nejspíš nepoštěstí. „Hrozně bych k moři chtěla, ale letos to nestihnu, takže příští rok určitě. Točím dvojcédéčko, takže pořád něco dělám,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám