Hlavní obsah
Článek

Kdy si manželé Bieberovi pořídí miminko, je otázka, kterou si kladou jejich fanoušci už od té doby, co se dali dohromady. A i když mladý pár prozradil, že opravdu nikam nespěchá, jako rodičům by jim to velmi slušelo.

Modelčině sestře Alaie Baldwin se totiž narodila dcerka a Hailey (27) s Justinem (30) ji přišli přivítat. Hailey se o fotku s neteří podělila ve svých Instastories, Justin pak sdílel několik selfie s holčičkou v náručí přímo na svém profilu.

Fotografie upoutaly pozornost zpěvákových fanoušků, ale také řady slavných osobností, v čele s hercem Dwaynem Johnsonem (51), jehož komentář si vysloužil snad nejvíc lajků.

„Tahle fotka je prakticky podepsanou dohodou. Plně očekávám, že s Hailey budete mít v příštím roce miminko,“ napsal nekompromisně svalovec.

A protože se páru na děti ptají často, Hailey promluvila o mateřství v nedávném rozhovoru. V něm přiznala, že na miminku zatím nepracují. „Jsme manželé celkem krátce, v září oslavíme dva roky. Zatím si užíváme jeden druhého a poznáváme se hlouběji,“ nechala se slyšet. Po zveřejnění těchto fotek je ale jasné, že by jim role rodičů opravdu seděla.

Reklama

Další články

Načítám