Hlavní obsah
Článek

Anička Slováčková (28) oslavila narozeniny a zavzpomínala, co se mezi 24. a 25. narozeninami v jejím životě odehrálo. A že toho rozhodně nebylo málo. Tím nejzásadnějším byla pochopitelně rakovina prsu, která její rok života změnila od základů.

„Tento rok mi dal sebepoznání, popostrčil mě v dlouhé cestě sebelásky. Ukázal, jak je moje plánování na několik let dopředu naivní, protože se může každou vteřinou náš život změnit jak lusknutím prstů,“ svěřila se herečka a zpěvačka. Nabádá proto své fanoušky, aby se opravdu začali řídit všem známou větou „žij každý den tak, jako by byl ten poslední.“

„Ale nenechte se zmást. Možná zním silně, ale vevnitř jsem místy hodně rozbitá a dokážu probrečet celé hodiny i dny. Jen se chci naučit najít i v těch nejčernějších myšlenkách cestu, sílu, nádech,“ pokračuje Anička, která se za posledním rokem ohlíží několika fotkami, které svým fanouškům nasdílela na svůj instagramový profil. Nechybí na nich ani její nejbližší, jako starší bratr nebo tatínek, saxofonista Felix Slováček (80).

„Budoucí Aničko, buď silná, skvělá, měj se ráda a obklopuj se nadále svými přáteli, protože jejich blízkost je pro tebe nejdražší. S vlasama i bez nich. A ještě jedno velký: DĚKUJI vám,“ přeje sama sobě k narozeninám s děkuje svým blízkým a příznivcům za podporu.

Reklama

Další články

Načítám