Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od letošního jara bojuje Andrej Hryc a akutní leukemií. Slovenský herec, který je u nás známý například ze seriálu Ulice, podstoupil v bratislavské nemocnici náročnou léčbu a transplantaci kostní dřeně. V červnu ho pak lékaři propustili z nemocnice do domácího léčení.

Svým fanouškům nyní oblíbený herec poslal vzkaz. Spolu s manželkou a dcerou Wandou vyrazil na místo, kde před nemocí trávil většinu svého času. „Moji rodiče včera na místě činu, na place, kde vzniká film Známí neznámí. Tátovi natáčení velmi chybí, a proto jsem ráda, že se aspoň na chvíli za námi zastavil a viditelně pookřál,“ svěřila se hercova dcera pod fotkou na sociální síti.

Viditelně pohublý Hryc dorazil v doprovodu své manželky a opíral se o hůlku. Návštěva filmového placu po několika měsících mu ale evidentně udělala radost a vyčarovala i úsměv na tváři. „Většina lidí, kteří alespoň jednou zažili nějaké natáčení, vám dosvědčí, že na něj vzniká vážná závislost a láska na celý život. K této mojí lásce mě přivedl právě můj táta,“ svěřila se Wanda Hrycová.

Reklama

Další články

Načítám