Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holland Taylor (77) a Sarah Paulson (45) tvoří šťastný pár od roku 2015. Když se ale v roce 2005 seznámily, jiskra nepřeskočila. Představitelka matky Alana a Charlieho Harperových, která si jindy soukromí bedlivě střeží, se nyní o vztahu rozpovídala pro časopis People.

„Docela dost jsem o ní věděla, protože jsem ji viděla v hodně věcech,“ zavzpomínala na večeři s přáteli, při níž se poznaly. „Byla vycházející hvězdou, za kterou se každý otočil. Nešlo si nevšimnout jejího talentu a vypadala fantasticky. Pak mě posadili vedle ní.“

„Pamatuji si, že jsem si říkala, jak moc mě tahle cool holka, kolem níž je takový povyk a která ví všechno a byla všude, jako všichni mladí, rozčiluje,“ popsala Taylor.

Ačkoliv pro ně dnes věkový rozdíl skoro 33 let není ve vztahu překážkou, tehdy byl Holland na obtíž i během konverzace. „Říkala jsem si, že jsem prostě stará a nemáme si vůbec co říct. Nenapadlo mě, že bychom mohly mít něco společného.“

O deset let později ale hvězda American Horror Story reagovala na tweet Taylor a začaly si chatovat. Od té doby jsou nerozlučné. „Samozřejmě, že nemusíte mít nic společného s osobou, s níž jste ve vztahu. O tom to úplně není. Někdy se prostě stává, že se dva lidé, kteří jsou rozdílní a mají rozdílné názory, zamilují. Nikdy nevíte, co se stane,“ doplnila.

Vztah jim kvete i v průběhu pandemie koronaviru, kdy se společně izolují a dopřály si i pauzu od práce. Naposledy se společně objevily na narozeninové oslavě Sandry Bullock, kde mimo jiné nechyběla ani Jennifer Aniston.

Reklama

Další články

Načítám