Hlavní obsah
Článek

Herečku Natálii Halouzkovou si televizní diváci mohou vybavit ze seriálů Gympl s (r)učením omezeným nebo Krejzovi. Ve druhém jmenovaném měla mj. scénu, kvůli níž lidé následně její jméno do vyhledávačů zadávali hlavně v souvislosti se spodním prádlem. A fanoušky zajímá i to, zda má herečka přítele. „Tak přítele mám, jsem už dva roky šťastně zadaná,“ říká Natálie.

A co se týče oné scény, ve které se, jak to sama nazvala, „producírovala“ v prádle? „Je to součást práce, není to asi úplně nejvíc přirozená věc promenovat se před dvaceti lidmi ze štábu, ale je to i jejich práce a je to i moje práce, stud musí jít stranou. Nemám naštěstí komplexy ze svého těla, problém mi to nedělá, ale že bych to vyhledávala, to vážně ne,“ říká herečka.

Zatím největší příležitost Halouzková dostala v novém seriálu Sestřičky, kde si zahraje čerstvou absolventku zdrávky Kateřinu Kinskou. „Je cílevědomá a zažraná do práce. Hodná holka s dobrým srdcem,“ popsala svou postavu. Kromě herectví se Natálie věnuje tanci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám