Hlavní obsah
Článek

Modelka Tina Louise se ještě nedávno vodila za ruku s hercem Brianem Austinem Greenem (50), který před nedávnem potvrdil rozchod s manželkou Megan Fox (37). V Malibu se vnadná Australanka koupala ve vlnách, když ji zradil vršek bikin.

Neposedná bradavka se drala ven, když Tina lezla z vody. Naštěstí si toho hned všimla a bujné poprsí přidržela, aby nedošlo k většímu faux pas. V tu chvíli totiž přilákala pozornost fotografů. Tina brala trapas s humorem, ostatně nemá se za co stydět.

S představitelem Davida z Beverly Hills randila modelka pár týdnů, ale nakonec z toho nic nebylo. Už tak krátký románek ukončili prý v polovině července, píše TMZ. Podle jejich zdrojů chtějí momentálně každý něco jiného.

Zatímco Louise chtěla vážný vztah, Green po rozchodu s Fox údajně hledal jenom zábavu a rozptýlení. Tinu navíc začali na internetu šikanovat fanoušci Briana a Megan.

Zatímco Green se momentálně baví s různými modelkami, před Louise byl vídán s Courtney Stodden, Fox je až po uši zamilovaná do rappera Machine Gun Kellyho. A dává to hodně najevo, což Greenovi, s nímž má tři syny, leze prý docela krkem. Nejsou totiž ještě ani rozvedení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám