Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O ruku krásnou herečku a zpěvačku z muzikálu Čarodějka požádal její kolega po několikaletém vztahu přímo na jevišti, když tehdy hrála titulní roli v Popelce. V srpnu se měli Lukáš Kofroň a Nikola Ďuricová brát na jejím rodném Slovensku. Na poslední chvíli se ale svatba zrušila. Podle informací Super.cz z Lukášovy iniciativy.

Kofroň se v poslední době hodně změnil, na první pohled hlavně vzhledově. Začal makat na postavě, prý i kvůli slovenskému kroji, který měl jako ženich obléknout. Hlavně se ale přihlásil do soutěže Muž roku, v níž se dostal mezi dvanáctku finalistů. A s tím mu pochopitelně stouplo i sebevědomí, jelikož si ho začaly všímat i jiné ženy než jeho snoubenka.

Na soustředění soutěže, kterého se účastnily i tanečnice z Czech Cabaret Show, se mohlo na první pohled zdát, že je nezadaný...a brzy také byl. Místo naplánované rozlučky se svobodou došlo ke zrušení svatby. „Oba jsme usoudili, že je to takhle nejlepší. Už se k tomu nechci víc vyjadřovat. Mám to uzavřené. Přeju mu do života to nejlepší,“ řekla Super.cz Nikola, s níž jsme byli vybírat i svatební šaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám