Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komička Amy Schumer (42) rodinu jen tak nerozšíří. Herečka, která je maminkou ročního syna Gena, se od začátku roku pokoušela znovu otěhotnět. Zahájila proces asistovaného početí, který byl pro ni ale velmi náročný.

„Bylo to drsné, nemyslím si, že bych to někdy zvládla podstoupit znovu,“ prozradila v pořadu Sunday Today with Willie Geist. Po prvním kole pokusu jí zůstalo jedno použitelné embryo. „Rozhodla jsem se, že už nemohu být znovu těhotná,“ přiznala.

Hereččin manžel Chris Fischer se prý dokonce smířil s představou, že budou mít pouze jedno dítě. Ještě to ale nevzdávají. „Přemýšleli jsme o náhradní matce, ale myslím, že s tím ještě chvíli počkáme,“ dodala Amy.

V lednu Schumer sdílela snímek oteklého břicha posetého modřinami od hormonálních injekcí. Už tehdy popsala, že proces zvládá špatně. Ostatně neužila si ani těhotenství. Amy trpěla silnými nevolnostmi, kvůli nimž musela rušit i některá svá vystoupení. Vymodlený syn pak kvůli endometrióze přišel na svět císařským řezem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám