Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrat po 33 letech, tak by se dala označit zpráva, že herečka Jennifer Grey si zahraje v novém Hříšném tanci. Podle šéfa studia Lionsgate Jona Feltheimera má jít o „přesně ten typ romantického, nostalgického filmu, na který fanoušci čekají“. Grey má být také výkonnou producentkou chystaného snímku.

Ve slavné verzi z roku 1987, která se setkala s celosvětovým úspěchem, si Grey zahrála mladou stydlivou Frances, která s rodiči přijede na dovolenou do resortu, kde se setká s tanečníkem Johnnym v podání Patricka Swayzeho, s nímž začne vlivem různých okolností tajně vystupovat. Samozřejmě nechybí milostná zápletka - během tréninků se do sebe Johnny a Baby, jak se Frances ve filmu říká, zamilují. Závěrečná taneční scéna dodnes patří k těm vůbec nejslavnějším.

Herečka spolupráci zatím nekomentovala.

Začátkem července Grey oznámila, že se po 19 letech rozvádí s manželem, rovněž hercem Clarkem Greggem. Mají spolu dceru Stellu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám