Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě v březnu halila Týnuš Třešničková (28) své tělo od krku přes zápěstí až po kotníky do několika vrstev oblečení. Blogerka chtěla zakrýt stopy po nehodě, ke které došlo ve vyhlášené restauraci kuchaře Nusreta Gökceho, a po které utrpěla popáleniny na třetině těla.

Teď je vidět, že se internetová hvězdička uzdravila nejen na těle, ale hlavně na duši. Nyní na sociálních sítích dokonce sdílí fotky v plavkách, a to nejen jednodílných.

„Ani jsem nevěřila, že si na sebe vezmu letos dvoudílné plavky, ale tady jsou. Učím se po krůčkách milovat své jizvy víc a víc. A přestože tohle není konečný stav, nechci čekat až... Tělo každé ženy (i muže) je tak dokonalé a jedinečné, že ozdoba strií, jizev nebo třeba pigmentových skvrn jim dodává pouze na unikátnosti, za kterou není potřeba se stydět,“ komentovala blogerka fotku ve dvoudílných plavkách, na které drží skleničku s bublinkami, a přitom vyřkla přání: „Na zdraví všem krásným tělům.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám