Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S pokusy věnovat se i jiné než herecké profesi ani po špatných zkušenostech, jakou bylo hlavně produkování filmu Panství, po němž mu zůstaly dluhy, Martin Dejdar (59) nepřestal. Známý herec se vedle podnikání v kosmetice vrhl i na dráhu v gastronomii a otevřel bar.

"Ono to není úplně tak, že bar jsem otevřel já, ale nese moje jméno, tedy přezdívku a jsem tedy spíše tváří podniku. Nejsem majitel ani hospodský. Zařizovali a vymýšleli jsme to s rodinou. Na smíchovské náplavce jsme se byli podívat poprvé na začátku května, vymýšleli, jak to bude vypadat zevnitř i zvenku a zkušební provoz jede od července. Myslím si, že je to takový malý zázrak, zvlášť v téhle době," vysvětloval herec, že sám za barem stát nebude, i když se během otvíračky s manželkou Danielou také do práce zapojili.

"Na to jsou tady profíci, vidět tady můžete mého syna Matěje s jeho přítelkyní, kteří byli prvním personálem. Máme otevřeno odpoledne a večer a mě tady zastihnete spíš dopoledne, protože mě baví si posedět venku v křesle a koukat na Vltavu. To je úplná pecka," upřesnil s tím, že to bude zřejmě velmi často, protože tohle léto neplánuje kvůli natáčení seriálu Specialisté ani žádnou dovolenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám