Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tragická smrt Nayi Rivery zasáhla celý herecký svět. Hvězda populárního seriálu Glee se utopila v kalifornském jezeře Piru.

Rivera byla pohřešovaná od začátku července, kdy si i s čtyřletým synem Joseym vyjela na lodi. Na té ale našli jen chlapečka, který později popsal, že si šli s maminkou zaplavat, ta mu poté pomohla zpět do lodi, ale sama zmizela pod hladinou. Tělo herečky bylo objeveno o několik dní později.

Vzpomínky na teprve třiatřicetiletou ženu sdílelo mnoho jejích přátel a kolegů. Její exmanžel a otec čtyřletého Joseyho Ryan Dorsey se ozval až nyní, téměř měsíc po tragédii.

„Tohle je tak nespravedlivé... Neexistují slova, která by vyjádřila prázdnotu v našich srdcích. Nevěřím, že se to děje. A nevím, jestli tomu vůbec někdy uvěřím. Život prostě není fér,“ začal vzpomínku na matku svého dítěte.

„Ani nevím, co říct. Jsem vděčný za čas, který jsme spolu strávili a za to, že se naše cesty spojily a život nám dal toho nejkrásnějšího a nejhodnějšího chlapečka, v jakého jsme jen mohli doufat,“ napsal.

„Pamatuji si, že ses na mě občas naštvala: Ryane, přestaň všechno natáčet! Jsem rád, že jsem tě neposlechl, protože teď mám stovky a možná tisíce fotek a videí, které Joseymu zůstanou. Bude vědět, že ho máma milovala víc než svůj život, a kolik jsme si spolu užili srandy, když vyrůstal,“ uvedl herec.

„V životě se střídají dobré a špatné časy, ale s Joseym budou zlé o něco méně, protože část z tebe tu s námi bude navždy. Nikdy nezapomene, odkud pochází. Chybíš nám. Navždy tě budeme milovat,“ dodal Dorsey na Instagramu.

Ryan a Naya se vzali v roce 2014, o čtyři léta později se rozvedli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám