Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ryan Reynolds (47) a Blake Lively (36) jsou pyšnými rodiči tří dcer. Tu poslední, o jejíž jméno ani podobu se se světem zatím nepodělili, porodila herečka loni. Hvězdný manželský pár také proslul tím, že se navzájem trollí na sociálních sítích. A pobavit internet se jim podařilo i tentokrát.

Reynolds na svém instagramovém profilu zavzpomínal a sdílel klip k filmu Pohřben zaživa z roku 2010. A to neuniklo jeho manželce. „Myslím, že jsem z toho právě otěhotněla,“ komentovala příspěvek hvězda Super drbny.

„Od 22. července jsem už navždy mimo kancelář. Pokud během mé nepřítomnosti potřebujete pomoc, kontaktujte někoho. Kohokoliv. Pokud ne, odpovím na vaši zprávu co nejdříve po mém nepravděpodobném návratu. Děkuji,“ odepsal své choti herec a fanoušci šli do kolen. Oba komentáře si vysloužily na tisíce lajků.

Zatím tedy nic nenasvědčuje tomu, že by se představitel Deadpoola chtěl stát počtvrté otcem. Tři dcery a manželka mu zřejmě stačí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám