Hlavní obsah
Článek

Soutěž Miss Czech Republic zná své královny krásy pro rok 2020. Absolutní vítězství spolu s titulem Miss World Czech Republic 2020 patří dvaadvacetileté Karolíně Kopíncové (26) z Brna, druhá se umístila a titul Miss Supranational Czech Republic 2020 získala Angelika Kostyshynová (24) z Ústí nad Labem a třetí s titulem Miss International Czech Republic 2020 skončila dvacetiletá Natálie Kočendová z Karviné.

Pětici nejúspěšnějších dívek ještě doplňují Barbora Aglerová (Miss Grand International Czech Republic 2020) a Veronika Šmídová (Miss Intercontinental Czech Republic 2020).

Organizátoři uvedli, že po absolutní vítězce Karolíně Kopíncové jsou všechny dívky na stejné úrovni vicemiss, jelikož jsou porotou vybírány dle toho, na jakou světovou soutěž se typově hodí. Jejich pořadí tak nehraje zásadní roli.

Tři z výše uvedených dívek také obsadily příčky jedné z doprovodných soutěží, a to plavkové výzvy. Ta byla součástí příprav a finalistky během ní v bikinách předvedly, jak umějí své postavy odprezentovat. Zvítězila Barbora Aglerová, druhé místo obsadila Karolína Kopíncová a třetí byla Angelika Kostyshynová.

Líbí se vám nová Miss Czech Republic?
Ano
8,5 %
Ne
91,5 %
Celkem hlasovalo 62843 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám