Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář a matematik Karel Janeček (50) předčasně oslavil se snoubenkou Liliou Khousnoutdinovou své 47. narozeniny. Velkolepá párty se konala na pražském Žofíně. Zamilovaný pár slaví narozeniny každý rok společně.

„21. 7. (jak jinak) jsme oslavili narozeniny - už tradičně moje i Karla dohromady. Plný Žofín milých lidí, krásné dárky v podobě básní a vystoupení,“ neskrývala nadšení půvabná Lilia.

Tu nejvíc potěšilo vystoupení Olgy Lounové a Patricie Fuxové, která jim zazpívala nový singl inspirovaný jejich příběhem. A nebyla to jen obyčejná narozeninová oslava.

Janeček slavil také svůj nedávný rozvod s matkou svého syna Yanise, matematičkou Mariem Mhadhbi. Soud manželství ukončil v květnu. Janeček se tak může znovu oficiálně oženit.

Za sebou má neoficiální buddhistický obřad. Podnikatel a jeho současná žena Lilia se vzali v Bhútánu v roce 2017, tamtéž počali i dcerku. Loni na karlovarském festivalu pár Super.cz řekl, že chystá i oficiální sňatek. Dcera Isabelka se páru narodila před dvěma lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám