Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) musí snášet haty na sociálních sítích dnes a denně. Jeden ze sledujících její sestry se nyní dožadoval, aby se Jamie Lynn (29) vyjádřila ke stavu Britney, kterou označil jako “očividně psychicky nemocnou“. Jamie dotyčného pěkně usadila.

„Nemáš žádné právo domýšlet si takové věci o mé sestře a já nemám žádné právo mluvit o jejím zdraví a soukromí,“ odpověděla na komentář.

„Je to silná a nezastavitelná žena, a to je to jediné, co je očividné,“ dodala na obranu Britney. I další sledující ale chtěli po Jamie Lynn vyjádření k sestřině stavu a kauze jejího opatrovnictví.

„Raději budu snášet haty, než mluvit o něčích soukromých záležitostech, o kterých sám dotyčný nechce mluvit veřejně,“ nechala se slyšet.

Komentáře se objevily pod screenem vyjádření zpěvačky Halsey k chování Kanyeho Westa, který Jamie Lynn na svém profilu sdílela. „Pokud se vy nebo někdo z vašich blízkých potýká s psychickými problémy, víte, jak je důležité respektovat soukromí dotyčného a jeho rodiny, která se snaží pomoci, i když to tak navenek nemusí vypadat,“ vyjádřila se u postu herečka.

Sama Britney se v roce 2007 psychicky zhroutila a skončila v psychiatrické péči. Léčení podstoupila i v první polovině loňského roku. Navzdory neshodám v rodině je zpěvaččiným zákonným opatrovníkem stále její otec Jamie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám