Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po fiasku během prvního shromáždění Kanyeho Westa (46) na podporu jeho prezidentské kampaně, se většina fanoušků a uživatelů sociálních sítí začala strachovat o rapperovo mentální zdraví. Tím spíš po tweetech, kterými dva dny po akci zahltil Twitter.

V sérii výroků mimo jiné uvedl, že se jej manželka Kim Kardashian (43) se svou matkou Kris Jenner snaží „zavřít do blázince“, že ho Kim vůbec nepodporuje a že se s ní už nějakou dobu snaží rozvést.

„Snažím se s Kim rozvést od té doby, co se setkala s Meekem v hotelu Waldorf kvůli vězeňské reformě,“ napsal doslova. Meek Mill je americký rapper a bývalý partner Nicki Minaj, který je mimo jiné také aktivistou a stejně jako Kim usiluje o změnu legislativy.

„Kim se pokusila přiletět do Wyomingu s doktory a dostat mě pod zámek jako ve filmu Uteč, protože jsem plakal kvůli záchraně naší dcery,“ pokračoval ve výlevech, které však už z jeho sociální sítě zmizely.

West údajně pobývá na rodinném ranči ve Wyomingu již od vypuknutí pandemie koronaviru. Obklopuje se prý pouze svým týmem a nejbližšími přáteli. Během pondělního projevu se rozplakal a prozradil, že chtěl, aby šla Kim na potrat, když čekala jejich první dceru North (7).

Kim a Kanye mají čtyři děti. První dvě porodila Kardashian sama, mladší dvě jí kvůli zdravotním problémům odnosily náhradní matky. O krizi v manželství Kardashian a Westa se mluví už od začátku roku. West trpí bipolární poruchou. V minulosti se zhroutil a pobyl nějakou dobu v léčebném zařízení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám