Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Páteční svatba britské princezny Beatrice proběhla v tichosti a za účasti asi dvaceti nejbližších. Za podnikatele Edoarda Mapelliho Mozziho se vnučka královny Alžběty II. provdala v Královské kapli Všech svatých ve Windsoru.

Pár následně zveřejnil několik fotografií, které měly u příznivců obrovský ohlas. Za blahopřání novomanželé poděkovali a jako přídavek sdíleli další dvě fotky ze svého „šťastného dne“, jak stojí v popisku.

Autorem svatebních snímků princezny Beatrice a Edoarda Mapelliho Mozziho je Benjamin Wheeler. Posuňte šipkou vpravo.

Snímky zachycují princeznu Beatrici a jejího manžela na zahradě v Royal Lodge (sídlo vévody z Yorku - pozn.), pořízené byly krátce po obřadu.

Na svatbu, která byla původně naplánovaná na květen, ale pandemie koronaviru ji odsunula, princezna oblékla šaty, které jí zapůjčila babička. Jde o vintage róbu z 60. let minulého století z dílny Normana Hartnella. Zdobil ji také závoj a tiára královny Marie, rovněž zapůjčená z královniny sbírky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám