Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli není Pavlína Ďuriačová (31) na pražské muzikálové scéně žádným nováčkem a vídáme ji například v muzikálu Kvítek mandragory v Divadle Broadway, musí čas od času předstoupit před odborné oko komise.

My jsme zpěvačku, která v poslední době také výrazně zhubla, zastihli na konkurzu do připravovaného muzikálu s písněmi Waldemara Matušky Láska nebeská, kde se ucházela o jednu z hlavních rolí. A jak tato sympatická zpěvačka okouzlila svým výkonem porotu?

„Měla jsem velkou radost, protože mi po absolvování konkurzu do muzikálu Láska nebeská byla nabídnuta role, kterou jsem s radostí přijala a moc se na ni těším,“ řekla Super.cz Pavlína.

Velkou radost z úspěšného konkurzu však náhle vystřídalo zklamání, které herečce vehnalo slzy do očí.

„Když jsem odešla z divadla a přišla k autu, nestačila jsem se divit a byla jsem doslova v šoku. Nejdřív jsem si myslela, jestli nejsem u jiného auta, ale ne. V mém autě byla díra,“ prozradila nám zpěvačka.

„Ale naštěstí jsem za stěračem našla vzkaz. Bohužel ne od pachatele, ale od svědka. Ve vzkazu byla informace o tom, že ke škodě došlo v 11 hodin, byla to žena a její vůz byl z carsharingu. Svědek mi na sebe nechal kontakt a tímto bych mu ještě jednou ráda poděkovala,“ práskla nám zpěvačka, která se snažila i přes tento nepříjemný zážitek zachovat chladnou hlavu.

„A jak se přeci říká, všechno zlé je k něčemu dobré, třeba mi právě ta díra pomohla k nové roli,” dodala závěrem s úsměvem sobě vlastním zpěvačka, která si od ledna v muzikálu Láska nebeská zahraje například po boku Martina Dejdara, Jana Čenského nebo Sandry Pogodové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám