Hlavní obsah
Článek

Kostymérky na jeho oblečení v muzikálech šetří. Není divu. Muzikálový zpěvák Ondřej Bábor, jehož jste nedávno mohli vidět i jako motorkáře ve Slunečné, má totiž figuru, na níž s radostí ulpí každé dámské oko.

Nejúspornější kostým ze všech účinkujících má i v novém uvedení muzikálu Cikáni jdou do nebe. A je vidět, že ani v karanténě nelenil a na postavě pracoval. "Tedy to jsem spíš pracoval rukama, abych se uživil, takže jsem makal ve skladu a tahal balíky do padesáti kilo jako kurýr. Ale na cvičení už jsem se zase vrhul," upřesnil Ondra.

V tomhle představení si užije i tanec, protože choreografie jsou náročnější než obvykle. "Je to trošku za trest, ale pro mě je to dobrá zkušenost, že je to zase jiná makačka," smál se.

Naučit se musel i písně v romštině, což bylo také těžké. "Byla to zabíračka, protože ze začátku jsme neznali ani překlad textů, takže jsem nevěděl, o čem zpívám. Ale když nám už ten překlad dali, tak se to pamatovalo lépe, takže bych řekl, že teď už umím trochu romsky," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám