Hlavní obsah
Článek

Prodloužený víkend, hned jak bylo možné odletět na řecké ostrovy, si užila herečka Ivana Jirešová (47). S dcerou Sofií strávila několik dní na Kosu, kde se nejen vykoupaly v moři, ale poznávaly i místní městečka. Ivana tedy trošku zamotá hlavu maskérkám při natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě, protože se i dost opalovala. Dokonce i nahoře bez.

"Když jsem byla mladší, vydržela jsem se válet u moře i čtrnáct dní v kuse. Teď už potřebuju i něco vidět, takže na Kosu mi vyhovovala ta kombinace koupání a poznávání. Moc se mi líbila vesnička Zia v horách, kde jsme se byly podívat na krásný západ slunce a nadýchat čerstvého horského vzduchu. A taky mě baví, že se tady dá podél pobřeží jezdit na kole," byla nadšená Ivana.

To, že se vůbec k moři podívá, navíc letecky, se jí ještě před měsícem ani nezdálo. "Přitom jsem měla na začátku roku velké plány. Chtěla jsem do Londýna a hlavně na měsíc do Thajska, což není možné. Ale mám v létě ještě nějaké volno, tak bych se k moři ráda vrátila. Ať už do Chorvatska, kde jsem byla loni, anebo právě do Řecka, které zase tak moc neznám. Výběr je jednoduchý, protože jinam to stejně zatím nejde," svěřila nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám