Hlavní obsah
Článek

Tohle nejspíš manželé Smithovi nečekali. Zpěvák August Alsina (27) v podcastu The Breakfast Club vypustil tvrzení, že měl s manželkou Willa Smithe (55) Jadou (52) léta poměr. A aby toho nebylo málo, tvrdí, že jim jejich románek sám Smith schválil.

Jadu měl zpěvákovi představit její syn Jaden (21) v roce 2015. Poté se měli sblížit a August měl s rodinou trávit i dovolenou na Havaji. V roce 2017 se s Jadou dokonce objevil na udílení BET Awards.

„Byl jsem tomu vztahu léta oddaný. Opravdu jsem ji hluboce miloval a stále velmi miluji,“ uvedl s tím, že kdyby nyní zemřel, je šťastný, že poznal takovou lásku.

Mluvčí Jady pro Page Six uvedl, že jsou zpěvákova tvrzení absolutně lživá. Herečka už v minulosti vyvracela spekulace o tom, že mají s Willem otevřené manželství.

Alsina se v podcastu dušoval, že Smithovy miluje jako vlastní rodinu a nechce nikomu působit potíže. Proč tedy sdílel tyto informace se světem, není jasné. Zpěvák ovšem aktuálně promuje nové album a dokument na YouTube. Pro trochu publicity tak nejspíš šel by světa kraj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám