Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Poledních televizních novin Renáta Czadernová (39) neudržela v přímém přenosu emoce a rozplakala se.

Jako dvojnásobnou maminku ji velmi zasáhla zpráva o utýraném dvouletém chlapci, kterého jeho otčím pálil žehličkou, kousal a brutálně mlátil, až nakonec zemřel. Muž byl odsouzen k 22 letům vězení.

Czadernová se držela, ale při čtení následující zprávy se jí třásl hlas a rozplakala se. „Těsně před vstupem jsem četla zprávu o utýraném dvouletém chlapci. Jako matku mě to velmi dojalo,“ svěřila tn.cz Renáta, která se nedávno vrátila z rodičovské dovolené.

Renáta Czadernová je maminkou dvou dcer.

Doma má dcery Karolínu (3) a Adélu (1), a tak není divu, že na ni zpráva o brutálním týrání chlapce zapůsobila. I se slzami v očích však následující zprávu jako profesionálka přečetla až do konce.

U diváků Czadernová našla obrovskou vlnu podpory a pochopení. Stovky lidí jí psaly vzkazy na sociální síti.

„Renáto, jste úžasná maminka a žena, nedivím se, že jste se rozbrečela,“ zní jeden z nich. „Viděla jsem ji chudinku, byla opravdu plná emocí. Není se čemu divit. Ten příběh o malém děcku je hrozný,“ píše se v dalším.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám