Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dennis Quaid (66) se začátkem června v tichosti oženil. Za manželku si vzal o 39 let mladší Lauru Savoie (27), jež je podle zahraničních médií doktorskou studentkou texaské univerzity. „Neovlivníte, do koho se zamilujete. A já se nezamilovávám zrovna snadno,“ svěřil herec s tím, že je přesvědčený, že po třech neúspěšných manželstvích bude tohle už konečně to poslední. „Cítím, že mám skutečnou partnerku pro život,“ uvedl.

Quaid a Savoie se zasnoubili loni v říjnu po pěti měsících známosti a vzali se v Santa Barbaře 2. června. V resortu s výhledem na moře, pouze za přítomnosti pastora, jenž byl i svědkem, jak uvedl magazín People. „Když jsem se jí zadíval do očí, byla tou nejkrásnější nevěstou,“ řekl herec známý z filmů Caveman, Dračí srdce, Vítězové a poražení nebo Expres.

Plány přitom byly trochu jiné, překazil je ale koronavirus. Snoubenci se chtěli vzít už v dubnu na Havaji a poté uspořádat hostinu pro rodinu a přátele v Nashvillu.

Pro Quaida jde o čtvrté manželství. V minulosti byl ženatý s herečkami P. J. Soles a Meg Ryan a makléřkou Kimberly Quaid.

Reklama

Další články

Načítám