Hlavní obsah
Článek

Miley Cyrus (31) už půl roku nepije ani nebere drogy a o závislostech se rozhodla promluvit v podcastu The Big Ticket magazínu Variety. Někdejší milovnice marihuany se svěřila i s důvody, proč učinila tak razantní rozhodnutí, co se drog a alkoholu týče.

„Ze začátku to bylo kvůli operaci hlasivek, ale pak jsem hodně přemýšlela o své matce. Je adoptovaná a nese si s sebou pocity opuštění a potřebu dokázat, že je chtěná a za něco stojí,“ rozpovídala se o své rodině.

„Rodiče mého táty se rozvedli, když mu byly tři. Vychovával se sám. Zabývala jsem se rodinnou historií a odhalila hodně problémů se závislostmi a psychických potíží. Ptala jsem se sama sebe, proč jsem taková, jaká jsem. Když pochopíme minulost, budou pro nás přítomnost a budoucnost jasnější. Terapie hodně pomáhá,“ nechala se slyšet.

Miley připustila, že je pro ni obtížné abstinovat hlavně kvůli přátelům, ale pocit, kdy ráno vstává a cítí se svěží, místo aby ji zmáhala kocovina, převažuje. „Když jste mladí, je to náročné, lidé si začnou myslet, že s vámi není legrace," doplnila s tím, že s ní je legrace vždycky a nepotřebuje k tomu omamné látky.

Cyrus se už po loňském rozchodu s Liamem Hemsworthem dušovala, že abstinuje. Touha po změně životního stylu byla prý i za rozchodem se slavným hercem. Ke konci roku pak Miley podstoupila operaci hlasivek a od té doby zjevně seká dobrotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám