Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotce soutěže Peče celá země Josef Maršálek se oženil. Za muže si vzal vysokoškolského pedagoga Petra Tejmla. Zprávu fanouškům oznámil na sociální síti, kde sdílel fotku prstýnků.

„Z celého srdce děkujeme rodině, přátelům, kamarádům a našim svědkyním za nádherně prožitý den, za dary a dárky a za to, že tady pro nás jste! Máme vás rádi. Petr & Pepa,“ napsali novomanželé ke snímku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#

Příspěvek sdílený J O S E F • M A R Š Á L E K (@marsalekjosef82), Čen 22, 2020 v 1:42 PDT

Maršálek se do širšího diváckého povědomí dostal díky pořadu Peče celá země, v němž figuroval jako porotce.

Je profesionálním cukrářem se zkušenostmi z Anglie, kde pracoval v londýnském Harrods a jeho dezerty se dostaly až na stůl britské královské rodiny; nebo z Indie. Podniká, píše knihy a vede kurzy.

„Život je krátký a krásný a má být sladký. Cukrařina je královnou kulinářského umění, je to výsostně precizní řemeslo, které zpracovává ingredience do formy užitého umění,“ uvedl ke své profesi.

V porotě se Josef Maršálek, opět po boku Mirky van Gils Slavíkové, představí i v připravované druhé řadě pořadu Peče celá země. Moderovat ji opět budou Václav Kopta a Tereza Bebarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám